De vreugde van God is mijn kracht

  • maart 27, 2018

Afgelopen donderdag hebben wij elkaar gesproken na afloop van de WWJB Avond in Ede. Ik kwam naar je toe met een vraag over zelfbeeld en het kunnen ontvangen van de Liefde van de Vader.

We hebben daar even over gesproken en toen zijn jullie voor me gaan bidden. Die avond is er voor mij veel veranderd. Tijdens het bidden voelde ik me al vervuld raken met vrede en liefde, en dat is sinds die tijd alleen maar meer geworden. Die avond/ nacht werd het mij duidelijk dat ik mezelf nog een heleboel dingen te vergeven had, dat ik mezelf onbewust bleef veroordelen om alle misstappen en domme dingen die ik als kind gedaan heb. Ik ben deze een voor een gaan benoemen, belijden en vergeving over gaan uitspreken.

Sindsdien ben ik vol van blijdschap, vol van lofprijzing, van liefde voor God en de mensen om me heen en ben ik intens gelukkig!! Er is beslist nog werk aan de winkel, maar ik zal in vertrouwen Zijn weg met mij volgen.

Ik wilde dit even met je delen omdat ik zo verwonderd en dankbaar ben dat hier gewoon niet over kan zwijgen, Hem komt toe alle lof en eer!

Bron: WWJB Avond Ede 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid