Een bad van liefde

  • maart 27, 2018

Als ik terugdenk aan de conferentie dan kan ik echt weer in gedachten verzanden over de vele mooie momenten. De momenten bij het kruis in het tuinhuisje.

Het belijden van zonde. De kracht van de Heilige Geest door de woorden van de sprekers heen.
Het voeten wassen. Alles bij elkaar heeft het me diep geraakt en het heeft me veranderd. Ik heb méér ontdekt hoe krachtig God aanwezig kan zijn en hoe krachtig hij werkt, gedragen door het gebed.
Ik prijs God met heel m’n hart voor de bijzondere werken die Hij heeft gedaan. Hij heeft zoveel mensen aangeraakt op een zo persoonlijke wijze. Echt heel bijzonder. Ik heb meer dan ooit gezien hoe persoonlijk God is.

Voor mijzelf heb ik krachtig Gods Geest ervaren. Ik heb gemerkt hoe heerlijk het was om zonde op te ruimen, aan het kruis te nagelen. Ook kwam er een diepe vreugde in mij door de Heilige Geest, die me sterk heeft gemaakt, ook nog dagen na de conferentie. Ik heb zoveel werken van God gezien, eigenlijk was de hele conferentie één bad van liefde door situaties en mensen heen. Ik hoefde alleen maar om me heen te kijken en te luisteren en dan viel ik van de ene verbazing in de andere. Ik heb echt zoveel ‘kicks’ gekregen van al die verschillende mensen. Ik heb dit nog dagen op me in laten werken en ik heb hier intens van nagenoten. En dat doe ik nog steeds als ik weer terugdenk: dan haal ik weer een gesprek of weer een persoon naar boven en dan voel ik de blijdschap in mijn hart opbranden om de grote werken van God.

Bron: WWJB Conferentie – Terug naar de eerste liefde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid