Terwijl jij vecht, slaapt Jezus!

  • juli 17, 2018

‘Meester, bekommert U Zich er niet om dat wij vergaan?’ (Mark. 4:38 – HSV)

Jezus, hoe kunt U nu slapen terwijl ik zo in nood ben? Ziet U dan niet dat ik het zo moeilijk heb? Ziet U niet de strijd die ik voer en die ik aan het verliezen ben? Ik trek het niet meer. En U? U slaapt! Hoe is het mogelijk! Waar is nu Uw genezing, Uw troost, Uw liefde, waarvan U zegt dat zij eeuwig is, nooit stopt! En nu dan? Waar is Uw liefde?

Geeft U nog wel om mij? Houdt U  nog wel van me? Bent U überhaupt bewogen over mij?

Ja, Mijn liefste, Mijn allerliefste! Ik weet alles van jou. Denk je dat ik je niet zie vechten tegen de stormen in je leven? Ik wil juist dat je Mij ziet rusten en in alle vrede ben aan de borst van Mijn Vader. Ik bid voor jou! Geloof dat, heb vertrouwen in Mij. Ik breng de stormen in jouw leven tot stilte. Storm, zwijg, wees stil! Rusten bij Mijn Vader, brengt echte rust in je leven en grote stilte. Stilte, om het geluid van Mijn liefde te horen!

Wees stil, geef het op, stop met vechten en weet dat Ik God ben!

God, je Vader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid