Gelaafd

  • april 20, 2019

Het was een hele fijne conferentie. Zelfs de weg er naartoe was al bijzonder. Ik stapte in het streekbusje en toen bleek dat er nog 2 dames in zaten, die ook naar de conferentie gingen. Alle drie oorspronkelijk vanuit het hoge noorden! Die dag was het ontzettend koud en het regende. De chauffeur vroeg waar we heengingen. Hij heeft ons met de bagage voor de deur afgezet. ‘Anders worden jullie zo nat’, zei hij.

Ik heb de conferentie van Vaderhart.nl in De Glind als een zegen ervaren. Wat een fijne, rustige sfeer hing daar en wat werden we, meer dan uitstekend, verzorgd. Dat was ook al een zegen en echt genieten. Het thema rondom het boek/film is heel bijzonder. De film zag ik voor het eerst. Heel indrukwekkend. De liefde van God in drie personen als Eén en hun relatie onderling; zo mooi en goed verbeeld.

Ik kamp(te) zelf met een enorm schuldgevoel naar mijn kinderen en naar God toe. Ik ben vijf jaar geleden gescheiden en wat heeft dat een impact op een ieders leven. Ikzelf had heel sterk het gevoel van falen. Ik wist toch dat ik niet mocht scheiden? God had dat niet voor niets gezegd. Voor mij was vergeving dan ook moeilijker. Ik had het toch zelf gedaan, en ik wist beter…  De kinderen (27, 25 en 22 jaar) heb ik een veilig huis onthouden. Daarom  geloven ze nu niet meer (op één na) en drinken de jongens veel en hebben wisselende relaties.

Het is nog iets anders om te WETEN dat er vergeving is, en het voor jezelf TOE TE LATEN. God is er mee bezig. Verder heb ik mij ‘gelaafd’ aan de contacten van broeders en zusters onderling. Ik ben zeker van plan om in het najaar weer te komen. Gods zegen voor jou en het team, zie er naar uit om in het najaar weer te komen.

Met vriendelijke groeten!

Bron: WWJB Voorjaarsconferentie De Uitnodiging 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid