Mijn liefste!

  • maart 31, 2020

Mijn liefste!

Jij bent van Mij en Ik ben van jou, jij bent echt Mijn lievelingskind. Ik vind zoveel vreugde in jou. Iedere keer als ik aan je denk word ik zo intens blij en begint alles in Mij te bewegen. Ik ben voortdurend vol barmhartigheid over jou! Elke dag spreek ik Mijn liefde, Mijn genade, Mijn vriendelijkheid over je uit. Het geeft jou kracht en moed om door te gaan.

Als je struikelt richt het je op en herstelt het je. Je zult verbaasd zijn hoe Ik met jouw struikelen omga. Ik houd geen lijst bij van de aantal keren dat je onderuit gaat. Ik ben veel meer gefocust op de moed die je elke keer weer laat zien om je toevlucht tot Mij te nemen. Dat maakt je steeds mooier en mooier.

Ik ben veel meer geïnteresseerd in je tranen, die Ik opvang en bewaar. Ik schrijf ze zelfs op en ook de reden waarom je huilde! Zelfs die keren die jij ervaardde als een ongecontroleerde emotie. Juist die waren zo dierbaar voor Mij!

Ik geniet zo intens van jou. Je zwakheid, dat is je kracht. Ik heb het al zo vaak via verschillende kanalen tot jou doen komen. Ik heb het al zo vaak tegen je gezegd. Mijn liefste, Ik vind vreugde in jou, jij bent Mijn alles. Ik word blij als je bij Mij komt. Ik krijg nooit genoeg van jou! Ik zal Me meer en meer aan jou openbaren, want jij bent Mijn liefste! Geef het niet op.

Het is niet waar dat je Mij niet ziet en niet hoort. Jij bent degene bij wie Ik het liefst ben, jij bent Mijn liefste. Hou vol! Ik ben dichterbij dan je je ooit kunt voorstellen. Mijn hand rust op jou. Het ondersteunt en bemoedigt jou voortdurend.

Voor Mij is het geen optie om vol te houden. Het is Mijn karakter en Mijn diepste verlangen om bij jou te zijn. Er gaat werkelijk geen moment voorbij dat Ik niet aan je denk! Als je eens zou weten hoeveel vreugde er door Mijn hele wezen gaat, als Ik jou stem hoor en je gezicht zie! Geloof Me, vertrouw Me. Ik hou zoveel van jou!

Ik zie er naar uit als je binnenkort echt bij me zult zijn. Als we elkaar echt van aangezicht tot aangezicht mogen zien en elkaar echt mogen voelen. Ik heb echt een hele bijzondere plek voor jou in de hemel gereserveerd. Het is al helemaal klaar. Het heeft alles van al de verlangens die Ik in jouw hart heb gelegd en verder heb ontwikkeld. Je zult je dan echt thuis voelen. Echt eindelijk thuis!

Tot die tijd zal Ik altijd bij je zijn en zal Ik nooit van je zijde wijken. Ik houd je in de gaten, niet uit achterdocht of wantrouwen maar puur omdat ik zo sterk naar je verlang.

Dit zijn Mijn woorden aan jou! Twijfel niet aan mijn trouw. Ook voor jou geldt: Stop met vechten, geef het op en weet dat Ik God ben. Mijn liefde geeft het nooit op met jou. Het zoekt, het klopt en het vindt!

Je liefhebbende Papa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid