Tranen

  • april 10, 2020

Mijn liefste, jouw tranen zijn als de verf aan Mijn penseel, het is de meest kleurrijke liefde. Met tederheid en gerichtheid, smeer ik de verf op het doek. Mijn milde hand en Mijn vriendelijke ogen overzien voortdurend het totale plaatje van jouw leven. Niets is er wat Mij ontgaat.

Met zachte bewegingen gaat Mijn hand over het doek van het schilderij, het schilderij van jouw leven. Steeds meer worden de contouren van Mijn plan voor jouw leven zichtbaar. Zachte en gevoelige kleuren vormen de basis van jouw grootste verlangen: Liefde!

Stapje voor stapje komt er steeds meer duidelijkheid in het schilderij van jouw leven. Jouw tranen zijn Mij zo dierbaar. Iedere gehuilde traan is bij Mij bekend. Ik wil je vragen om je vertrouwen op Mij te stellen. Ik weet van de aanleidingen en de gevolgen van je tranen.

Terwijl ik met de meest uiterste precisie en zorg schilder, komt er iets zeer moois te voorschijn. Heb je het nog niet opgemerkt? Zie je het nog niet? Jij bent het, de vreugde van Mijn leven. Jij bent Mijn liefste. Ik ben van jou en jij bent van Mij. Het plan wat ik met jou heb komt steeds meer tot stand.

Jij, precies zoals Ik je heb bedacht en geschapen. Mijn weg is volmaakt en Ik wil je verwelkomen in de Troonzaal van Mijn intimiteit. Jouw schilderij past daar precies tussen binnen de kleuren van Hemelse creativiteit. Jouw persoon, jouw aanwezigheid zal nog meer vreugde brengen in de hemel.

Ik zie uit naar jou, Mijn liefste. Geen traan is tevergeefs.

Je liefhebbende Papa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid