Eigen schuld, dikke bult!

  • mei 5, 2020

Ik heb jouw strafblad dat tegen je getuigde verscheurd, de lijst met regels waaraan jij je niet hebt gehouden. Dat bewijs heb Ik vernietigd door het aan het kruis te slaan. (Naar Kol. 2:14 – HTB)

Mijn liefste, in Mij is geen veroordeling. Ik laad geen schuld op schuld waardoor je steeds dieper weg zakt. Laat je niet langer meeslepen in deze veroordelende maatschappij. Zoek het hogerop, bij Mij, in de hemel en niet op de aarde.

Ik heb je vrij gesproken en zal niet op je fouten terugkomen. Niet de mate waarin jij de boel op orde denkt te hebben, maakt je mooi voor mij. Maar juist al die keren dat je tot Mij de toevlucht neemt, ondanks alles wat je naar beneden haalt, maakt je steeds mooier voor mij! Wees niet wanhopig mijn lieve kind.

De normen van Mijn Koninkrijk zijn totaal anders dan jij denkt. Ik ben niet op zoek naar jouw fouten, Ik wil juist het mooie in jou naar boven brengen. Daarvoor moet je in die intimiteit met Mij zijn. Dan zal ik je vertellen hoe Ik over jou denk en hoe Ik absolute vreugde in jou vind. Vreugde die Me doet dansen en het lied doet zingen, speciaal voor jou.

Eigen schuld, dikke bult? Wat een leugen uit de hel! Eigen schuld, wees vervuld. Met Mijn liefde, Mijn liefste!

Je liefhebbende Papa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid