Ik ben jouw geneesheer!

  • mei 6, 2020

Mijn liefste! Ik ben altijd jouw Geneesheer. Jij, te midden van de problemen in je leven, Ik ben jouw geneesheer. Je worstelt met ziekte en fysieke zwakheid en genezing blijft uit, Ik ben jouw geneesheer! Je lichaam takelt af, veel te vroeg, Ik ben jouw Geneesheer.

Je voelt je alleen, niet gezien en niet gehoord, Ik ben jouw geneesheer! Je huwelijk loopt niet lekker, beiden voelen zich onbegrepen, Ik ben jullie geneesheer, te allen tijde.

Je bent teleurgesteld, Ik ben jouw Geneesheer. Je overziet het niet meer, totale chaos, je kinderen, je echtgenoot, je hoofd staat op springen, weet dat Ik jouw Geneesheer ben. Tegenslag op tegenslag, Ik ben jouw Geneesheer!

Ik kan zo goed begrijpen dat je, midden in je worsteling, de focus verliest op Mij. Toch wil ik je oproepen, richt je op Mij als de Genezer, dan leer ik je om te dealen met jouw issues. Het gaat niet om genezing, maar om Mij, de Genezer, jouw Geneesheer, te mogen kennen, ‘face-to-face’.

Leer Mij kennen in wie Ik wil zijn en ben voor jou. Mijn hart verlangt naar intimiteit met jou. Alles in Mij gaat uit naar jou. Jou aan Mijn hart te hebben, echt ‘thuis’, dat is Mijn grootste en diepste verlangen.

Probeer het niet allemaal zelf, maar vertrouw Mij. Stop met vechten! Ik ben God, je liefhebbende Vader, je hemelse Papa!

Liefs!
God, jouw Papa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid