Wat doet hij?

Urk
Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben geboren in 1972 in Urk. Ik ben de jongste in een gezin van twee broers en vier zussen. Tot mijn 29e heb ik in Urk gewoond. Ik kom uit een typerend urker gezin waar de vis-industrie centraal staat. Tot mijn 29e ben ikzelf ook actief geweest in de visindustrie. Ik ben vader van drie dochters. Joëlle (2005), Shekinah (2007) en Sarah Yisca (2009). Drie fantastische meiden!

Stichting Epafras
Toen ik op de Veluwe kwam wonen zijn we begonnen met Evangelisatiewerk als evangelisatiewerkgroep Epafras. Dit was in 2002. Niet meteen was er sprake van een stichting. Jaren hebben we ons gericht op het evangelisatiewerk op de Veluwe bij kleinere uitgaansgelegenheden. In 2007 is werkgroep Epafras als stichting opgericht en heb ik in datzelfde jaar mijn werk opgezegd en ben fulltime gaan werken in Gods koninkrijk. De eerste jaren was er sprake van een interim bestuur, een groep mensen die geholpen hebben om de stichting op te richten en vorm te geven. Dit is zeker niet van de één op andere dag gerealiseerd. Het is gegaan langs een weg van vallen en opstaan.

Vaderhart.nl
God de Vader had een missie op mijn hart gelegd, met de focus op Zijn Vaderhart, mensen vertellen over Zijn liefde. Zijn liefde voor ons! Dit is voor mij persoonlijk een heel proces geweest om dit te begrijpen en nog steeds. Een proces van filtering en loslaten om mijn bestemming, het doel in mijn leven, te leren en beter te verstaan. Nog steeds ervaar ik mijn missie als een zoektocht naar Vaders liefde! Niet dat ik nog nooit Gods liefde ervaren heb, integendeel. Steeds meer in mijn leven te ontdekken van Zijn fenomenale liefde, is mijn diepe verlangen. Geloof spreekt van vertrouwen in Gods leiding, dat Hij de boel onder controle heeft, ook als wij totaal het tegenovergestelde ervaren. Hij is er altijd bij! Dit heb ik geleerd, door al mijn fouten heen. Samen met Hannie, Margaretha en Anneke vormen wij het bestuur. In 2015 hebben we besloten om de naam Stichting Epafras te veranderen in Vaderhart.nl

Bestuurslid
Als Algemeen Bestuurslid ben ik de enige die zich fulltime als vrijwilliger inzet voor Stichting Vaderhart.nl. Hierbij word ik dus ondersteund door Hannie, Margaretha en Anneke. Daarnaast hebben we een mooie groep vrijwilligers die helpt bij het organiseren van onze conferenties. In praktische zin van het woord houd ik me naast de conferenties hoofdzakelijk bezig met PR & Marketing. Het bestuur functioneert als een dagelijks bestuur. Dit betekent dat we regelmatig contact hebben. Voor de bestuursvergaderingen komen we één keer per kwartaal bij elkaar.

Ontdekkingsreis
Mijn hart ligt daar waar ik Gods Vaderhart mag communiceren en delen met de mensen om mij heen. Verder heb ik een passie om de missie te bewaken en de mensen binnen de organisatie vanuit deze missie te laten functioneren, door middel van hun eigen gaven en talenten en de passie die God in hen heeft gelegd. Vaak is dit voor velen een hele ontdekkingsreis, een tocht waarin we Gods nabijheid in alle omstandigheden mogen ontdekken en ervaren.

Hartscommunicatie
Ik geloof dat het Vaderhart van God de boodschap van de eindtijd is. “Met reikhalzend verlangen immers verwacht de schepping het openbaar worden van de kinderen van God” (Rom. 8:19 – HSV). Ik geloof dat het van enorm groot belang is dat hierom de boodschap van de liefde van de Vader in de huidige wereld moet worden gedeeld. Het is niet genoeg om alleen onderwijs te ontvangen over de liefde van God. Het is nu de tijd om vanuit onze eigen diepe persoonlijke ervaringen de innige onvoorwaardelijke liefde van de Vader te ontvangen en door te geven aan de mensen om ons heen.

Passie
Het is mijn grote passie om jou te vertellen over de liefde van God de Vader! Dat we daar een organisatie voor hebben opgericht, goed, dat zij maar zo. Waar het hoofdzakelijk om gaat is het organisme, jij en ik.

Liefs,
JanPrivacybeleid