Word vriend!

Word VRIEND van Vaderhart.nl en steun ons voor minimaal € 5,00 per maand!

Vaderhart.nl wil jou helpen in je zoektocht naar en het ontdekken van wie je bent. Je identiteit! Het Vaderhart van God is de bron waar we herstel vinden van onze gebroken identiteit. Een identiteit die gevormd is door de gebrokenheid waar we allemaal mee te maken hebben. Gods gedachten over jou zijn goed, vol genade, liefde en vergeving.

Onze activiteiten zijn enerzijds kleinschalig maar anderzijds onmetelijk groot vanwege het steeds groter wordende verlangen bij ieder mens op onze planeet, naar onvoorwaardelijke liefde! We hebben jouw steun nodig om onze organisatie draaiende te houden. Om ons werk nog meer inhoud te geven en uit te breiden zijn wij op zoek naar jou. Word vriend van Vaderhart.nl! Hierdoor maak je deel uit van onze achterban, een achterban die gelooft in de bediening van Vaderhart.nl.

Wat willen wij u aanbieden in ruil voor uw support:

  • Maandelijks een nieuwsbrief met interessante bemoedigende informatie;
  • U kunt profiteren van 10% korting op onze conferenties;
  • 1 keer per jaar willen we u uitnodigen voor een ‘Vrienden-ontmoetingsdag’. Een dag waar u ons team kunt ontmoeten en nog veel meer mooie mensen. Een dag vol bemoediging.

Machtigingsformulier – SEPA

Vaderhart.nl
Ds. de Bouterlaan 14G
8071 GX Nunspeet

Bank: ING BANK NV
IBAN: NL79 INGB 0003 6981 78
Bank Identificatie (BIC) INGBNL2A
Incassant ID: NL69ZZZ081649780000

Stichting Vaderhart.nl is door de belastingsdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn daardoor aftrekbaar!

 

Bij een periodieke machtiging kunt u op ieder moment de machtiging weer intrekken. Wanneer u het niet eens bent met de afschrijving, hebt u 56 dagen de tijd om uw bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Bij eenmalige machtigingen is dit niet mogelijk.

Ja, ik wil VRIEND worden van Vaderhart.nl, voor een looptijd van ten minste 1 jaar. Daarom machtig ik haar om onderstaand bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven.

Doneer online

Bedrag €*


Naam*

IBAN*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

BerichtPrivacybeleid